Fiberkabel

Avisolering av EPSU Avisolering av tynne fiberkabler slik som blåsefiber EPSU, kan være en utfordring. Ved bruk av Multi- stripperen el.nr. 9107032 er det enklere å strippe kabelen uten at fiberen knekker. NB! Ettersom kabelens indre plastbelegg reduserer risikoen for at fibrene knekker mot ytterkappen, er det viktig å la det være igjen noen millimeter mellom nedstrippingen av ytterkappen og det indre plastbelegget.

Kabeltype Fiberantall

Ytterkappe

Indre plastbelegg

Rester av plastbelegg

EPSU

2 - 4 fiber

AWG 22 hull

AWG 24 hull

AWG 30 hull

• Bruk 22 AWG hullet for å avisolere ytterkappen. Lag ett hakk i ytterkappen og trekk den av. • Bruk AWG 24 hullet for å avisolere det indre plastbelegget. Hold tangen i 45 graders vinkel.Avisoler 2-3 cm. Bruk 2 og 2 fibre til å separere fiber ned til ytterkappen. Det er viktig å la det være igjen noen cm mellom nedstrippingen av ytterkappen og nedstrippingen av det indre plastbelegget.

Plastbelegget minsker risikoen for at fibrene knekker inn mot ytterkappen • Etter å ha separert fiber fjernes restene av plastbelegget med AWG 30 hullet. • Bruk egen tang for å fjerne 200-250 µ belegget.

22~30AWG (2 & 4 fibers) 16~26AWG (8 & 12 fibers)

21

Powered by