Polywater

Rens- og smøremidler for skånsom kabelhåndtering

De vannbaserte gel-smøremidlene våre fra Polywater® gjør kabeltrekkingen mer effektiv og skånsom - uansett om du skal trekke kabel over lange avstander, i flere svinger, eller i et varmt miljø. Som prikken over i-en leverer vi også ikke- ledende rensemidler for kabel og utstyr. Les mer om hva vi kan tilby fra Polywater! For en effektiv kabeltrekking med minimal friksjon, er det viktig å benytte seg av et kabel- smøremiddel av god kvalitet. Det er også viktig å sørge for at kabel og utstyr er uten smuss og forurensning til enhver tid. Det er her rensemidlene og smøremidlene fra Polywater kommer inn i bildet! Vi leverer de løsningene du trenger for å få fart på kabeltrekkingen!

Kabelsmøremiddel Polywater® J – vannbasert og saktetørkende

Polywater® J er et vannbasert og saktetørkende gel-smøremiddel som anbefales til trekking av blant annet TSLF, TFXP, PN, PFSP, i tillegg til de fleste andre kabler ved trekking i rør. Den er spesielt godt egnet om du skal trekke kabel over lange avstander, på strekker med flere svinger/bøyninger, eller der du skal trekke kabel i omgivelser med varme temperaturer. Ettersom dette smøremiddelet er saktetørkende, vil det legge seg som en tynn, glatt hinne som beholder smøreegenskapene i flere måneder etter bruk. Det er dessuten et ikke-ledende og ikke- brennbart produkt, som betyr at den sammen med flammehemmende kabler og systemer vil kunne bidra til en brannsikker installasjon.

Kabelsmøremiddel Polywater® LZ

Polywater® LZ har en høy ytelse som smøremiddel. Smøremiddelet er vannbasert, og påvirker ikke levetiden på kabel eller rør. Dette smøremiddelet sørger for lav friksjon mellom kabel og rør, og gir overlegen motstand mot brann/varme. Polywater LZ bør spesifiseres for installasjoner av LSZH/LSHF kabel i kanaler/rør og hvor brannutbredelse kan være en bekymring. (LSZH og LSHF er betegnelse på halogenfri kabel, henholdsvis; Low Smoke Zero Halogen og Low Smoke Halogen Free) Polywater® LZ smøremidler anbefales til trekking av blant annet TSLF, TFXP, PN, PFSP, i tillegg til de fleste andre kabler ved trekking i rør.

5

Powered by