Nästa Generations PROtrough

NÄSTA GENERATIONS PROtrough KABELRÄNNOR SOM LEDER DIG RÄTT

Nästa generations PROtrough

Vi har lyssnat på vår marknad och er input när det gäller att vidareutveckla vår kabelränna PROtrough till att klara ännu mer. Vi antog utmaningen och tillsammans med vår leverantör har vi tagit fram en produkt som ytterligare ökar flexibiliteten och anpassningsmöjligheterna. Utan att ge avkall på någon av materialets många kvalitéer såsom hög hållfasthet, lätt material och hög värmetålighet (motsvarar europeiska specifikationer för brandbeständig- het) har kabelrännan förfinats för att ännu bättre motsvara de krav och önskemål som finns hos både konstruktörer och entreprenörer. Kabelrännan tillverkas i kompositmaterialet GRP (Glass Reinforced Polyester), som förstärkts till att tåla höga tryck- belastningar, dragspänningar och som även ger en hög kemisk och termisk resistens. PROtrough är ett modulärt system där varje modul är en meter (1035 mm) och väger ca 14 kg (ca 21,5 inklusive lock). Det gör att systemet är både enkelt och lätt att hantera och förläggningen kan ske både snabbare och mer följsamt. En av de tillkommande fördelarna är att den nya rännan kan kombineras med dagens betongränna (med en bredd om 350 mm). Det innebär att systemet blir ännu enklare att förlägga tillsammans med konventionell betongränna där man, beroende på exempelvis terräng, underlag, förgren- ingar föredrar att växla mellan komposit och betong.

Nästa generations PROtrough

Systemet med PROtrough kabelrännor har en inbyggd flexibilitet med 3° i skarvarna mellan modulerna. Det gör att systemet enkelt kan röra sig både vertikalt och horisontellt i terräng och längs banvallens krökning.

Nästa generations PROtrough gör det också enklare att förlägga och förankra 2 eller flera kabelrännor bredvid varandra. Mycket tack vare de mer lodräta sidorna som anpassats för detta utan att påverka krossresistensen i konstruktionen.

Till den nya generationens kabelränna finns det också fler tillbehör. Bland annat ett tillbehör som förbinder rännorna vid varandra vid parallellförläggning samt en längsgående avskiljare för kabelrännorna.

KONTAKTA OSS Kundcenter

+46 36 332 07 00 info@melbye.se www.melbye.se

Page 1 Page 2 Page 3 Page 4

Powered by