ADSS

Melbyes strekkefrosk - for skånsom oppstramming av kabel

Oppstramming av ADSS-kabler kan by på utfordringer om du ikke har utstyret i orden. Melbyes strekkefrosk er beregnet for å strekke 8-tallskabel, med et skån- somt grep om bærelinen.

Det ideelle verktøyet for strekking av kabel Riktig utstyr er essensielt for alt arbeid, ikke minst for installasjon av luftkabler. Da er det spesielt viktig at kabelen ikke strekkes med for store krefter. Melbye har et bredt utvalg av oppspenningsutstyr, og kan tilby alt fra strekkeverktøy til store kabelvinsjer.

For strekking av wire og kabel er en strekkefrosk (også kalt froskekjeft) et ideelt og robust verktøy. Melbyes strekkefrosk er beregnet for å strekke direkte i bærelinen på Figur-8 kabler med diameter 6-14 mm.

Parallelle gripeflater for skånsomt grep Gripeflatene i strekkefrosken jobber etter prinsippet at jo større kraft en drar med, jo hardere griper bakken om bærelinen. Strekkefrosken har parallelle gripeflater i aluminium, som gir det rette taket for å strekke kabel på en skånsom måte, uten å skade bærelinen.

Melbye lagerfører både batteri- og bensinvinsjer, samt reservedeler og tau.

37

Powered by