ADSS

Melbyes ADSS-katalog

ADSS for alle værforhold

Vi bor i et land med tøffe værforhold, der det stilles strenge krav til fibernettet. Enkelte deler av landet er svært værutsatte, og i disse områdene er strøm- og fibernettet nødt til å tåle ekstremvær i form av snø, is, vind og kulde. Da er det viktig å velge forsterkede ADSS-kabler og fester som er designet for å tåle tøffe, norske forhold. I tillegg må du velge riktig verktøy som sørger for en trygg og effektiv installasjon. Med et av Skandinavias bredeste produktportefølje innen fiberoptiske nett, er Melbye en komplett leverandør av ADSS-løsninger. Med våre kabler og fester kan vi sikre et fibernett som står stødig med lang levetid gjennom naturens krefter. Hos oss finner du alt fra små kilefester for det milde Østlandet, til store spiraler og vibrasjonsdempere for det røffe Nord-Vestlandet. Vi har også et stort utvalg av det nødvendige verktøyet du trenger for å utføre en effektiv installasjon av ADSS-kabler, i tillegg til skjøteboks og kveileramme.

ADSS-løsninger for alle behov

Hos oss finner du kabel og oppheng for spennlengder fra 40 - 150 meter, og kabel med strekkstyrke på opptil 20kN. Det åpner opp for muligheten til å trekke kabler over store vann, eller andre naturlige hindringer som tidligere skapte begrensninger.

Det betyr at vi kan levere den ADSS-løsningen du trenger, uansett behov!

Med denne katalogen håper vi at det vil bli enklere for deg å finne frem til de kablene og det utstyret som dekker de spesifikke behovene i ditt prosjekt. Ta gjerne kontakt med oss for ytterligere råd og tips, eller om du har spørsmål om våre løsninger!

5

Powered by