ADSS

De smartaste lösningarna. För allas bästa.

Melbye har Skandinaviens mest kompletta sortiment för infrastruktur och fiber. Vi tillgodoser marknadens behov av både produkter och systemlösningar för olika typer av infrastrukturprojekt. Melbye har Skandinaviens bäst dokumenterade och etablerade systemlösningar för kraftdistribution samt unika lösningar inom personlig säkerhet. Vårt omfattande installations- sortiment kommer från världsledande tillverkare och inkluderar bland annat kabeltillbehör, nödljus och verktyg.

Melbye kombinerar lång erfarenhet och kunskap med innovation och fokus på smarta lösningar. Vår styrka är vår erfarenhet från ett stort antal projekt med olika behov, tillsammans med vår nyfikenhet och vilja att alltid hitta bästa möjliga lösning.

Melbye i världen SKANDINAVIEN Melbye Skandinavia

TAIWAN Vårt dotterbolag Melbye Raycore ligger i Taipei och producerar vårt sortiment med aktiv utrustning. INDIEN Melbye har en bas i Mumbai för att säkerställa att våra leverantörer i området håller hög kvalitet och följer med i utvecklingen.

finns representerade på 11 orter i Sverige, Norge och Danmark. Koncer- nens och Norges hu - vudkontor finns i Oslo, och Sveriges/Danmarks huvudkontor finns i Jönköping. ENGLAND Melbye UK grundades 2019 och specialiserar sig på kompletta fiberlösningar för den brittiska marknaden.

3

Powered by