Fiber Fastighetsnät

Experter på helhetslösningar inom fibernät Melbye har Skandinaviens bredaste produktportfölj inom fiberoptiska nät. Oavsett vilka behov du och ditt företag har är Melbye Skandinavia din självklara partner. Vi har under åren byggt upp stor kunskap och ett brett sortiment av produkter från kvalitetsmedvetna tillverkare runt om i världen.

Som kund hos Melbye får du alltid förstklassig support och expertråd. Vi håller även kurser eftersom vi vet att våra kunder kan arbeta effektivare med rätt kunskap om produkterna.

STADSMILJÖER Mini-6S+, den kärnlinjerande fibersvet - sen från Fiber Fox, är en av marknadens smidigaste svetsar. Med sin 4,3 tums touch-screen och sitt användarvänliga gränssnitt erbjuder Mini-6S+ teknikern ett snabbt och enkelt sätt att utföra arbetsuppgifterna.

BLÅSUTRUSTNING Jetting TriggAIR är en smidig hand - hållen fiberblåsmaskin framtagen för installation av blåsfiber i fastighetsnät.

INDUSTRI För applikationer inom industri och andra tuffare miljöer rekom-menderas Melbyes DIN-switch för en pålitlig uppkoppling.

MIKROKABELSYSTEM Med mikrorör ges möjlighet att bygga ett mycket flexibelt fiberoptiskt nät. Rören finns i olika varianter för att passa alla tänkbara installationsmiljöer.

BRUNNAR OCH KANALER Ultima Connect har tagits fram för att möjliggöra mer flexibilitet och större brunnar, utan att hållbarheten försämras. Ultima Connect levereras i platta paket och är enkel att montera på installations - platsen.

5

Powered by