Tilbehør til dobbeltisolert 4/5-leder kabel

Enkel og tett montering

Melbye leverer komplett utvalg av klemmer og skjøter som er testet og godkjent for dobbeltisolert veilyskabel fra Nexans. Sortimentet består av isolerte klemmer for skjøting og avgrening, samt 1kV kabelskjøter. Produktene finnes i vårt standardsortiment, og er lagerført hos alle våre grossister.

Alle klemmene har momentskruer som ryker av ved korrekt tiltrekningsmoment. Klemmene kan åpnes ved hjelp av 13/17 mm sekskantverktøy. Våre 1kV kabelskjøter er halogenfrie, og er testet og godkjent til bruk på TXXI og Prolight-TW veilyskabel fra Nexans. Skjøtene leveres i komplett sett, med 4/5 stk. krympeslanger og mekaniske Al/Cu skruhylser. I settet medfølger også renseserviett, smergelpapir og montasjeveiledning. Egenskaper Klemmene har høy IP-grad, og god tetning mot leder ved hjelp av fettfylte pakninger som legger seg rundt lederen. Klemmene har integrert endesmukk for leder som avgrenes. Alle kontaktbroer består av fortinnet messing, noe som gjør klemmene spesielt godt egnet for sammenkobling av Al/Cu.

Her er kabelen lagt i sløyfe opp i mast. Avgrening til sikring er gjort med Iso klemme 2873002. Enkel, sikker og god tilkobling som gjør at man slipper avmantling og koblingsklemmer.

TXXI inntakskabel fra Nexans.

6

Powered by