Fiber bredbåndsnett for bolig og næring

Melbyes fiber bredbåndsnett

Som kunde hos Melbye får du tilgang til markedets bredeste sortiment innen fibernett og nettverksløs - ninger. Dessuten hjelper vi deg med å finne de beste løsningene for dine behov. Vi har lang erfaring innen fiberoptiske løsninger og tilbyr produkter fra seriøse og kompetente produsenter.

Vi i Melbye jobber for å gjøre hverdagen til våre kunder så enkel sommulig. Vår fleksibilitet og serviceinn - stilling er en av våre styrker, sammen med våre effektive logistikkløsninger.

SKJØTING AV FIBER Mini-6S+, den kjernesentrerende skjøte - maskinen fra Firefox, er blant markedets raskeste og robuste skjøtemaskiner. Med 4,3’’ berøringsskjermog et brukervennlig og intuitivt menysystem, gjør Mini-6S+ hverdagen for installatøren enklere ogmer effektiv.

BLÅSING AV FIBER Gulfstream™ 350 er en smidig, bånddrevet blåsemaskin for blåsing av fiber. Melbye tilbyr en rekke ulike maskiner for ulike behov.

INDUSTRI For applikasjoner innen industri og andre tøffere miljøer, anbefales Melbyes DIN-svitsj for å sikre en pålitelig oppkobling.

MIKROKABELSYSTEM Mikrorør gir mulighet for et fleksibelt fiberoptisk nett. Rørene finnes i en rekke ulike varianter for å dekke alle tenkbare installasjonsbehov.

KUMMER OG KANALER Ultima Connect er det siste tilskuddet til Melbyes brede spekter av kummer, og er tatt fram for å tilby mer fleksibilitet og større brønner, uten at holdbarheten for - ringes. Ultima Connect leveres som flate pakker og er enkle å montere.

5

Powered by