PROtrough

SLIK FUNGERER DET PROtrough er et meget slitesterkt kabelbeskyttelsessystem som enkelt løser utfordringer for legging av kabler.

RASK MONTERING MED KLIKKSYSTEM PROtrough-kanalen monteres enkelt med han- og huntilkoblinger. Lokket har en unik koblingsbeskyttelse og kobles enkelt til med en glidemekanisme. LAV VEKT – FEM GANGER LETTERE ENN BETONG PROtrough veier mindre enn 20 kg og gir betydelige HMS-fordeler sammenlignet med tradisjonelle betongsystemer, som kan veie mer enn 90 kg. PROtrough kan løftes og monteres av én person, i tråd med regelverk for manuell håndtering. Den lave vekten og den enkle monteringen gir betydelige tids- og kostnadsbesparelser. TILPASSET MERKING OG LÅSEALTERNATIVER Tilpasset merking er tilgjengelig for personlig identifisering. PROtrough-rennen kan sikres mot hærverk og tyveri ved hjelp av spesielle sikkerhetsbolter.

FORANKRINGSPUNKTER / FLERE GRIPEHÅNDTAK

Med forankringspunkter PROtrough-kanalen forankres i omkringliggende materialer, noe som sørger for at enhetene ikke forskyves av forbipasserende tog- eller annet kjøretøy. Med gripehåndtakene kan kanalen enkelt flyttes/løftes noe som gjør arbeidet lettere for montøren.

BRANNHEMMENDE PROtrough er en glassfiberforsterket (GRP) kabelkanal som er utformet i samsvar med alle europeiske brannkrav, inkludert krav til tunneler og stasjoner.

GLATTE INNVENDIGE VEGGER PROtroughs unike og glatte innvendige vegger gjør det enklere å trekke kabel, og det finnes ingen skarpe kanter som kan skade kablene. Det gir også bedre egenskaper for drenering av vann.

6

Powered by