Kallkrymp Allt-i-ett

FÄLTSTYRNING

Skarvkroppens speciella form använder sig av geometrisk spänningskontrollprincip, som reglerar det elektriska fältet vid kabeländarna. Skarvkroppens inre ledande skikt bildar en Faradays-bur över skru- vskarvhylsan, vilket säkerställer fältstyrningen och gör användningen av ytterligare komponenter onödig.

Yttre halvledande skikt: för att återuppbygga det yttre halvledande skiktet av kabeln och därigenom säkerställa en homogen elektrisk fältfördelning

Kabelskärmar parkeras vid den integrerade fältstyr- ningen – inget behov av någon fältstyrandetejp.

Ledaranslutningen är inkapslad i en Faradays-bur - inget behov av någon extra fältstyrning eller utjämning av profilen

SKÄRMANSLUTNING Den elektriska skärmanslutningen av kablarna uppnås med hjälp av en kopparstrumpa förinstallerad över ledkroppen. Elektrisk anslutning mellan kabelns skärm och kopparstrumpor uppnås genom att använda en rullfjäder av rostfritt stål. Kopparstrumpan har ett tvärsnitt på 25 mm2 och är kompatibel med både tejp- och trådskärmar.

◆ ◆

Lödfri elektrisk anslutning

Inga verktyg krävs för skärmanslutning

YTTRE SKYDD Det yttre skyddet, förexpanderat och förinstallerat över skarvkroppen, är gjord av silikongummi på grund av dess utmärkta mekaniska och kemiska egenskaper. De yttre rören, tillsammans med mastikbanden, erbjuder utmärkt tätning och förhindrar vatteninträngn- ing i drift.

◆ ◆ ◆ ◆

Hydrofobisk

Kemiskt inert (resistent mot kemiska lösnings- medel, bränslen, oljor, etc.) Flamskyddande, giftfri rök när det brinner Presterar bättre än andra polymerer i tuffa miljöer (anti-UV, anti-åldring, etc.)

4

Powered by