UltimaConnect

SLIK FUNGERER DET ULTIMA Connect produseres i 150 mm dype seksjoner, som stables på hverandre til man oppnår ønsket dybde. Hver ringdel forankres/låses sammen med enheten over og under.

MANGE STØRRELSER ULTIMA Connect er tilgjengelig i en rekke kumstørrelser takket være det store antallet standarddeler og variasjonsmulighetene man får når man velger ULTIMA Connect-systemet. FORDELER VED ULTIMA CONNECT-PRODUKTER:

LAV VEKT På grunn av den seksjonsbaserte

konstruksjonen med doble vegger og GRP- materialet er de fleste av ULTIMA Connect- seksjonene på 150 mm lettere enn 25 kg, slik at de kan løftes av én person ved manuell håndtering. MATERIALE Glassfiberarmert plast (GRP) er et komposittmateriale som består av plast forsterket med tynne glassfibre. RASK OG ENKEL INSTALLASJON Det er betydelig raskere å installere ULTIMA Connect-kamre enn konvensjonelle alternativer. Komplett installasjon tar vanligvis rundt en time. Det fører til lavere kostnader for montøren. Det er bare de største størrelsene i sortimentet som krever spesialutstyr eller anlegg for å installere kummen.

6

Powered by