Banemateriell

Melbye systemservice Utstyr som inngår: Jordingsutstyr, sikkerhetsutstyr, spenningstester, betjeningsstenger, personlig verneutstyr

8 grunner til at melbye skal bli din partner for kontroll av verne- og sikkerhetsutstyr:

1.

Hvorfor skal service gjennomføres? Det er et myndighetskrav. Hvor ofte skal service gjennomføres? Normalt er det ett år mellom hver service. Lønner det seg å outsource denne aktiviteten? Det er ofte mer kostnadseffektivt å sette denne tjenesten ut enn å utføre den selv.

2.

3.

4.

Hva med kompetanse og erfaring? Melbye har som en betydelig leverandør stor produktkompetanse for verne- og sikkerhetsutstyr.

5. Hva med administrasjon og oppfølging? Melbye har system for oppfølging og registrering av utstyr som er omfattet av serviceavtalen. 6. Hva med kvalitets- og HMS-krav? Servicekonseptet fra Melbye tilfredstiller de internasjonale standardene ISO 9001:2000, ISO 14001:1996 og OHSAS 8001:1999 for å sikre at kvalitets- og HMS-krav er ivaretatt. 7. Hva med internopplæring på verne-og sikkerhetsutstyr? Melbye gir opplæring i bruk av verne- og sikkerhetsutstyr som en del av avtalen. 8. Hvorfor skal Melbye utføre denne servicen? Vår kompetanse og produkterfaring gir deg sikkerhet for at verne- og sikkerhetsutstyr er forskriftsmessig stand til enhver tid og til avtalt pris.

19

Powered by