VCabinet

Melbye kombinerar lång erfarenhet och gediget kunnande med innovation och fokus på smarta lösningar. Vår styrka är våra erfarenheter från ett stort antal projekt med olika behov, samt vår nyfikenhet och vilja att alltid hitta bästa möjliga lösning. De smartaste lösningarna. Som är bäst för alla.

Vi har Skandinaviens bredaste utbud av produkter och lösningar för fiberoptisk infrastruktur. Melbye är den självklara samarbetspartnern, oavsett vilka behov du och ditt företag har. Melbye har Skandinaviens mest välbeprövade systemlösningar för eldistribution samt unika lösningar inom personlig säkerhet och underhåll. Vårt omfattande installations­ sortiment kommer från världsledande tillverkare och inbegriper bl.a. kabeltillbehör, nöd- belysning och verktyg. Vi har lång erfarenhet av brunnar och kanalisation. Vi har marknadens absolut bredaste sortiment med lösningar som är flexibla, hållbara och enkla att installera.

Melbye i värden

TAIWAN

SKANDINAVIEN

I Taipei finns vårt dotterbolag Melbye Raycore, som sköter tillverkningen av vårt aktiva sortiment. INDIEN Melbye har inrättat en bas i Mumbai för att säkerställa att våra leverantörer håller hög kvalitet och följer med i utvecklingen.

Melbye har hela åtta säljkontor i Norge och Sverige. Våra huvudkontor ligger i Oslo respektive Jönköping.

UK

Melbye UK etablerades 2019

och är specialiserade på kompletta fiber ­ lösningar för den engelska marknaden.

3

Powered by