VCabinet

VCabinet 630A 12-36kV E-nummer 0731287

Vcabinet kabelskåpet är ett robust kabelskåp tillverkat i Sverige, för 12 till 36kV installationer. Skåpet levereras komplett med, Cu skena för anslutning av jord och följelina, kabelklammer och kabelskor 6-50 mm 2 för anslutning av Cu lina. Samt U-konnektorer (bussningar) tillverkade av högsta kvalité, där varje enskild produkt genomgått både PD test, och röntgen innan leverans.

Skåpet är justerbart i höjdled mellan 900-1100 mm och försett med lyftöglor på utsidan för lättare installation vid olika site förhållande. Även Cu skena går att justera ifall det är större areor på kablarna som gör det trångt i skåpet.

Skåpet lämpar sig som "skarvpunkt" för avgrening där man vill kunna sektionera vid underhåll- sarbete, med Melbyes VCabinet gör du detta möjligt. Skåpet har en kapsling av galvaniserad stål för att klara påkänningar vårt klimat orsakar.

VCabinet för förgrening avmellanspännings kabelsystemhar testats för att hålla kravenmarkna- den ställer på säkerhet och hållbarhet för de nordisks klimaten. Skåpet har klarat tester för IP44 samt IK 10 och har därmed en hög mekanisk hållbarhet och vattentäthet.

4

Powered by