Materiell for EX 1kV hengeledning

Melbye kombinerer lang erfaring og kunnskap med innovasjon og fokus på smarte løsninger. Vår styrke er vår erfaring fra et stort antall prosjekter med ulike behov, sammen med vår nysgjerrighet og vilje til alltid å finne best mulig løsning. De smarteste løsningene. Til det beste for alle

Melbye tilbyr Skandinavias bredeste sortiment for infrastruktur og fiber. Vi møter markedets behov for både produkter og systemløsninger for ulike typer infrastrukturprosjekter.

Melbye har Skandinavias best dokumenterte og etablerte

systemløsninger for kraftdistribusjon, samt unike løsninger innen personlig sikkerhet.

Vårt omfattende installasjons­ sortiment kommer fra verdens­ ledende produsenter og inkluderer blant annet kabeltilbehør, nødlys og verktøy.

Melbye i verden

TAIWAN Vårt datterselskap Melbye Raycore ligger i Taipei, og produserer vårt sorti­ ment av aktivt utstyr. INDIA Melbye har etablert en base i Mumbai for å sikre at våre leverandører i området holder høy kvalitet og følger med i utviklingen.

SKANDINAVIA Melbye har hele åtte salgskontor i Norge og Sverige. Våre hovedkontor ligger i Oslo og Jönköping. ENGLAND Melbye UK ble grunnlagt i 2019, og spesialiserer seg på komplette fiberløsninger for det britiske markedet.

3

Powered by